Опалювальний сезон у закладах освіти Кропивницького розпочнеться по завершенні осінніх шкільних канікул

Четвер, 15 жовтня 2020 16:13

Опалювальний сезон 2020/2021 року у Кропивницькому розпочнеться, якщо середньодобова температура повітря протягом трьох діб не перевищуватиме вісім градусів тепла. Відповідне рішення прийняв виконавчий комітет міської ради на своєму засіданні сьогодні, 15 жовтня.

У той же час, в загальноосвітніх навчальних закладах обласного центру опалення буде включене із 27 жовтня, після завершення осіннього канікулярного періоду.

Згідно із прийнятим  рішенням, ОКВП "Дніпро-Кіровоград" має забезпечити подачу води на теплогенеруючі об’єкти за укладеними угодами на водопостачання та водовідведення.

Комунальне підприємство “Теплоенергетик”, а також підприємства, у яких знаходяться на балансі відомчі котельні, що обслуговують житло та об’єкти соціальної сфери, отримали доручення забезпечити своєчасний початок нового опалювального сезону.

Крім того, КП “Теплоенергетик” має вжити невідкладних заходів щодо погашення заборгованості за спожитий газ та послуги з його транспортування перед НАК "Нафтогаз України" та ВАТ “Кіровоградгаз”, забезпечити укладання договорів на постачання природного газу та отримати планові обсяги, номінації, споживання природного газу в НАК "Нафтогаз України" до початку опалювального сезону 2020/2021 року.

Керівники КП “ЖЕО № 1” МРМК”, КП “ЖЕО № 2” МРМК ”, КП “ЖЕО № 3” МРМК ”, КП “ЖЕО № 4” МРМК ” та КП “ЖЕК № 9 МРМК ” повинні забезпечити підготовку до опалювального сезону 2020/2021 року житлових будинків та за її результатами оформити паспорти та акти готовності будинків до роботи в опалювальний період відповідно до встановлених чинним законодавством форм.

Усі новини