Опалювальний сезон у Кропивницькому завершився

Вівторок, 28 березня 2023 16:26

Опалювальний сезон у Кропивницькому добіг кінця. Усі міські котельні, включаючи Південно-Західну, уже зупинені.

Про це повідомив директор КП «Теплоенергетик» Олександр Чельник під час апаратної наради у Кропивницькій міській раді сьогодні, 28 березня.

- Вчора, 27 березня, розпочалася консервація котлів ТЕЦ. В мережах теплопостачання поки підтримується тиск для гідравлічного випробування, але температуру теплоносія уже не піднімають, - зазначив Олександр Чельник. - Певний час ще працюватимуть котельні, які обслуговують медичні заклади міста. Зважаючи на зниження температури повітря, яке наближається у найближчі кілька днів, для роботи цих котелень КП “Теплоенергетик” замовило обсяг газу, щоб опалювати медзаклади, поки не встановиться стабільна тепла погода.

Після припинення теплопостачання підприємство розпочне гідравлічні випробування тепломереж, а потім приступить до виконання аварійно - ремонтних робіт і підготовки до наступного опалювального сезону.

- На кінець опалювального сезону 2022-2023 року КП “Теплоенергетик” має 300 мільйонів боргу споживачів за отримані послуги теплопостачання, - акцентував увагу керівник підприємства. -  Звертаємося до усіх споживачів: населення, юридичних осіб — сплатити борги за отримане  тепло, адже ці кошти підприємству потрібні для якісної підготовки до наступного опалювального сезону.

Усі новини