«Олімпійський урок» у Кропивницькому

Четвер, 10 вересня 2020 08:54

«Олімпійський урок» відбувся  у Центральноукраїнському вищому професійному училищі імені Миколи Федоровського. Спортивне свято організували спільними зусиллями управління молоді та спорту міської ради Кропивницького, обласне відділення НОК України та міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх».

Цього дня до вихованців училища завітали директор міського центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» Микола Аношкін, директор КДЮСШ  № 1 Юрій Жовтенко, атлет обласного відділення Національного олімпійського комітету України Віталій Пархоменко та віце-президент обласної федерації з боксу Віктор Саласенко.

На початку уроку почесні гості розповіли студентам цікаві факти з історії виникнення і проведення Олімпійських ігор від стародавніх часів до сучасності. А студенти спробували власні сили в олімпійському брейн-рингу, під час якого кращі знавці олімпійського спорту отримали спеціальні призи.

На згадку про проведений захід учасники «Олімпійського уроку» отримали дипломи управління молоді та спорту міської ради Кропивницького та спортивні сувеніри від обласного відділення НОК України.

Усі новини