«Олімпійський урок #BeActive»: Кропивницький долучився до відзначення Європейського тижня спорту

П'ятниця, 25 вересня 2020 10:21

У вересні спортивна спільнота України разом із шанувальниками здорового життя інших країн Європи відзначають Європейський тиждень спорту.

З цієї нагоди Національний олімпійський комітет України ініціював проведення заходів у всіх регіонах країни. До однієї з наймасовіших акцій Європейського Союзу у сфері фізичної культури активно долучаються заклади загальної середньої освіти, ВУЗи, позашкільні та спортивні навчальні заклади нашого міста.

Так у комплексній дитячо-юнацькій спортивній школі № 2 міської ради Кропивницького відбувся захід Всеукраїнського проєкту «Олімпійський урок #BeActive», який спонукає людей до здорового способу життя – бути активними та спортивними.

Олімпійський урок для вихованців спортивної школи провели відомі кропивницькі спортсмени учасник XXXI Літніх Олімпійських ігор в місті Ріо-де-Жанейро 2016 року, стрибун у висоту Дмитро Яковенко, майстер спорту України міжнародного класу з Таеквон-до, чемпіонка Європи Владислава Лягаєва, майстер спорту України з легкої атлетики, чемпіон Європи серед поліцейських, спринтер Віталій Пархоменко та головний спеціаліст відділення НОК України в Кіровоградській області Микола Аношкін.

Захід виявився дуже насиченим, цікавим та змістовним. Під час уроку діти із захопленням слухали пізнавальні розповіді уславлених атлетів  та  отримали відповіді на власні запитання. Яскравим видовищем спортивного свята стали  показові виступи юних футболістів, гандболістів, таеквондистів КДЮСШ № 2 а всі його учасники отримали  традиційні пам’ятні подарунки від Національного олімпійського комітету України.

Діти із задоволенням приміряли новенькі футболки із символікою заходу, ділилися емоціями з однолітками та фотографувалися на згадку з відомими спортсменами.

Усі новини