«Олімпійський день здоров’я» крокує Кропивницьким: спортивне свято відбулося у колегіумі

Четвер, 24 січня 2019 13:48

У середу, 23 січня, у Кропивницькому, в навчально-виховному комплексі „Кіровоградський колегіум – спеціалізований навчальний заклад І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад – центр естетичного виховання” відбувся «Олімпійський день здоров'я», присвячений Дню соборності України та 100-річчю проголошення Акту злуки УНР та ЗУНР

У спортивному святі, організованому спільно  управлінням молоді та спорту міської ради, міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» і обласного відділення Національного олімпійського комітету України, взяли участь 120 школярів колегіуму.

Директор міського центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» Микола Аношкін розповів школярам про державне свято України – День Соборності, історію виникнення і проведення Олімпійських ігор та про відомих кіровоградських спортсменів-олімпійців.

Діти мали можливість спробувати свої сили у спортивних конкурсах та перевірили власні знання, відповідаючи на запитання олімпійської вікторини.

Найкращі юні спортсмени були нагороджені дипломами управління молоді та спорту та отримали призи від обласного відділення НОК України.

Усі новини