Олександр Вергун про підсумки 2021-го і перспективи 2022 року у кропивницькій міській інфраструктурі

Вівторок, 22 лютого 2022 13:41

У Кропивницькій міській раді продовжується  звітна сесія заступників міського голови та підпорядкованих їм керівників виконавчих органів за результатами виконання бюджетних програм у 2021 році.

Сьогодні, 22 лютого, звіт перед громадою тримали головне управління житлово-комунального господарства, управління транспорту та зв’язку, відділ з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення, які підпорядковуються заступнику міського голови Олександру Вергуну.

Узагальнено про ключові досягнення в розвитку міської інфраструктури говорив, власне, сам Олександр Вергун, а вже більш детально з аналізом і цифрами — керівники відповідних виконавчих органів.

- У 2021 році, як і у минулих роках, вже традиційно ми придбали для міста іще 10 нових автобусів в комунальну власність, запровадили роботу додаткових автобусних маршрутів, підсилили рухомий склад окремих тролейбусних маршрутів, забезпечили пільгове перевезення для більш ніж 75 тисяч кропивничан, - перелічив заступник міського голови.

Згадав він також і про  організацію перевезення у весняно-осінній період до садово-городніх товариств Кропивницького району, про роботу служби “соціального таксі”,  а також спеціалізованого автобуса, який доставляє дітей з інвалідністю у центр реабілітації.

- Незважаючи на обмежене фінансування та можливості міського бюджету у 2021 році  кожній галузі житлово-комунального господарства також було приділено увагу. Можливо, не в тому обсязі, як того хотіли б кропивничани і депутатський корпус, але здійснювався ремонт і зовнішнього освітлення, виконувався ремонт прибудинкових територій, поточний і капітальний ремонт міських доріг, покрівель. Було забезпечено фінансувалися  міських комунальних підприємств, які займаються утриманням вулично-дорожньої мережі , зелених зон, утримують кладовища, світлофори, дорожні знаки, - наголосив далі Олександр Вергун.

Заступник міського голови підкреслив, що усі галузеві програми на 2022 рік затверджено і передбачено відповідне фінансування: “Спільними зусиллями розбудовуємо місто далі”, - підсумував він.

Усі новини