Олександр Мосін: у день свого професійного свята комунальники Кропивницького перебувають на бойовому посту

Неділя, 20 березня 2022 12:00

Працівники житлово – комунального господарства перебувають і сьогодні, у день свого професійного свята, на бойовому посту. Кропивницький має стабільне електро -, газо - , водопостачання, в обласному центрі безперебійно здійснюється вивезення твердих побутових відходів, підтримується належний стан міських доріг, зелених зон і прибудинкових територій.

За напружену працю в умовах воєнного часу комунальникам Кропивницького подякував заступник міського голови Олександр Мосін.

- Сьогодні – день працівників житлово – комунального господарства і побутового обслуговування населення. Від усіх містян я щиро вітаю працівників комунальної сфери обласного центру, - відзначив посадовець. – Враховуючи воєнний стан, мобілізацію кадрів, максимальну допомогу комунальників в організації системи оборони міста,  ви сьогодні теж  на бойовому посту. І місто - з теплом, електроенергією і водою. Низький уклін вам за ваш труд.

Зараз, в момент агресії росії проти України,  дуже важливо убезпечити населенні пункти  від гуманітарної катастрофи. А для цього треба зробити все можливе, аби населення навіть за таких обставин мало тепло, світло й воду.  

- Ворог насамперед намагається вивести з ладу об’єкти критичної інфраструктури, що забезпечують життєдіяльність міст. Він хоче залишити людей без найнеобхіднішого, - звернув увагу Олександр Мосін. - Підприємства, які надають житлово-комунальні послуги, працюють сьогодні в режимі 24/7, тому вони також є героями  свого трудового фронту.

Великою допомогою та підтримкою комунальних служб, які працюють зараз у надскладних обставинах і потребують ресурсів, є за першої можливості сплата містянами комірного за отримані послуги. Соціальними мережами шириться раптівка, де люди повідомляють – «Я сплатив комунальні послуги!» і підтверджують, що роблять це свідомо і з гордістю.

- Тому, усі мешканці міста, які мають можливість працювати і отримувати заробітну плату – будь ласка, сплачуйте комунальні послуги. Це теж вагомий внесок в обороноздатність міста і всієї країни, - наголосив заступник міського голови. Разом - ми сила! Якщо ми організовані – нас не подолати!

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13