Олександр Мосін: технічна рада визначить напрямок розвитку інфраструктури Кропивницького у воєнний час

П'ятниця, 1 квітня 2022 16:09

Спеціальна технічна рада визначить напрямок проведення у Кропивницькому ремонтних робіт і капітального будівництва на об’єктах інфраструктури обласного центру у 2022 році. Про це повідомив заступник міського голови Олександр Мосін під час  телевізійної програми на каналі «Суспільне. Кропивницький».

- Йдеться про всі напрямки життєдіяльності міста: ЖКГ, будівництво, освіта, охорона здоров’я, культура тощо, - підкреслив посадовець. – На сьогоднішній день ми стоїмо перед необхідністю найжорсткішої економії бюджету громади. У той же час, ми розуміємо всі потреби поточних ремонтів наших закладів, знаємо напрямки розвитку міської інфраструктури, куди мають бути здійснені капітальні вкладення.

Окремо Олександр Мосін виділив сферу охорони здоров’я, яка в умовах воєнних дій на території України має отримати додатковий розвиток. Йдеться про будівництво на території лікарні швидкої медичної допомоги сучасного операційного блоку та виготовлення проєктної документації на реконструкцію відділення Центральної міської лікарні на Салганних пісках – колишньої МСЧ №19. Додаткової уваги потребує і галузь освіти Кропивницького, яка опікується не тільки кропивницькими учнями, а й великою кількістю дітей, які разом зі своїми родинами змушені були покинути рідні міста в зоні бойових дій.

- Загалом, ми маємо завершити проєкти, розпочаті у минулому році,  а далі технічна рада визначить напрямок розвитку міста у воєнний час, - відзначив заступник міського голови. – До її складу увійдуть фахівці з усіх сфер міського господарства: ЖКГ, будівництва, освіти, культури, охорони здоров’я та депутати міської ради.

Усі новини