Олександр Мосін: щоб наблизити очікувану Перемогу, необхідно перемагати і в тилу!

Понеділок, 28 березня 2022 13:14

У режимі воєнного часу кожен працівник на своєму робочому місці у Кропивницькому має чітко і ефективно виконувати свої обов’язки, підтримувати стабільну роботу міської інфраструктури. На цьому наголосив заступник міського голови Олександр Мосін під час робочої наради з керівниками виконавчих органів сьогодні, 28 березня.

- Щоб отримати очікувану Перемогу, важливо перемагати і в тилу, не тільки на фронті, - відзначив Олександр Мосін. – У місті має безперебійно працювати сфера житлово – комунального господарства, повинна максимально  відновитися сфера економіки обласного центру, щоб захисники України отримували від нас необхідну підтримку, а люди, що вимушено покинули власні домівки в зоні бойових дій, почувалися у нас захищено.

Одночасно, заступник міського голови звернув увагу керівників виконавчих органів на необхідності жорсткого контролю за видатками з бюджету громади, акумулюванні коштів на виконання першочергових завдань, які стоять перед містом сьогодні.

- Важливим залишається постійний контроль за станом об’єктів укриття у Кропивницькому, виконання запланованих будівельних і проєктних робіт в закладах охорони здоров’я міста, наведення ладу на проїжджій частині доріг і благоустрою території обласного центру. – підкреслив Олександр Мосін. - Особлива увага має бути приділена стану транспортних магістралей, якими рухається громадський транспорт і потоки автомобілів вимушено переміщених громадян.

Усі новини