Олександр Мосін: реконструкція Центрального скверу у Кропивницькому відбуватиметься за участі громадських активістів

Вівторок, 2 листопада 2021 13:36

Сьогодні, 02 листопада, заступник міського голови Олександр Мосін провів робочу нараду з питань реконструкції Центрального скверу у Кропивницькому.

Учасниками наради стали  начальник управління земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища міської ради Роман Лунгол, завідувач сектором екології управління земельних відносин і охорони навколишнього природного середовища Галина Негода та  представниці ГО «Озелення. Кропивницький» Надія Паливода та Ірина Романескул.

Олександр Мосін зауважив, що  наразі тривають підготовчі роботи до реконструкції цієї території. Почнуть же будівельники з надважливого на сьогодні завдання – ліквідації  аварійних підвалів, що розташовані під сквером.

-  Ми обвалимо ці приміщення і засипимо їх. Тоді ця територія, що надзвичайно важливо, стане безпечною і не нестиме загрози життю і здоров’ю людей.  Потім нам необхідно прибрати сухостій. Я запрошую вас, громадські активісти до конструктивної співпраці в цьому питанні. Ви, спільно з підрядниками і представниками органів місцевого самоврядування контролюватимете процес видалення аварійних дерев, санітарної обрізки і разом ми обговоримо, які зелені насадження мають з’явитися у сквері, - наголосив Олександр Мосін.

 Заступник міського голови запевнив – мета міської влади залишається незмінною - оновити сквер, осучаснити його, максимально зберігши дерева. Головне, що сквер стане сучасним осередком відпочинку усіх містян та гостей міста, з новими лавками, влаштованими доріжками, сучасним освітленням та фонтанами.

Олександр Мосін зауважив, що наступну зустріч з активістами та інвесторами проведуть орієнтовно вже цієї п’ятниці.

Усі новини