Олександр Мосін: наші діти заслуговують на любов і мають бути захищеними

Четвер, 1 червня 2023 17:24

Розвиваючі ігри, спортивний інвентар та солодощі сьогодні, 01 червня, у Міжнародний день захисту дітей, стали подарунками для вихованців міських дитячих будинків сімейного типу та патронатних сімей, в яких виховуються діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування.

- Сьогодні ми не святкуємо, ми - відзначаємо цей день. Бо яке може бути святкування, коли у зв’язку із російською агресією багато українських дітей змушені були покинути Україну, а ті, що залишилися, ховаються в укриттях через постійні загрози обстрілів чи взагалі перебувають в зонах активних бойових дій. Обов’язок дорослих — захищати дітей від лиха, яке несе війна, забезпечувати їм, наскільки це можливо, гідні умови для навчання і розвитку. Діти це не лише наше майбутнє, вони — наше сьогодення, - сказав заступник міського голови Олександр Мосін. - Ще хочу висловити величезну подяку людям, котрі взяли на себе обов’язки батьків і роблять все для того, аби в дітей, які з самого народження позбавлені права на любов і захист, таки було дитинство. Зі свого боку гарантую нашим дитячим будинкам і патронатним родинам усю можливу підтримку. 

Разом із заступником міського голови Сергієм Колодяжним і начальницею управління з питань захисту дітей Тетяною Тимоховською Олександр Мосін вручив дітям подарунки від Кропивницької міської ради та її виконавчого комітету.

Усі новини