Олександр Мосін: контроль за виконанням будівельних робіт у Кропивницькому буде жорстким і щоденним

Понеділок, 21 жовтня 2019 13:31

Контроль за виконанням робіт на будівельних майданчиках у Кропивницькому виконуватиметься щоденно. Відповідне завдання поставив заступник міського голови Олександр Мосін під час апаратної наради сьогодні, 21 жовтня.

Жорстке дотримання термінів будівництва і ремонту та висока їхня якість – вимога міського голови Андрій Райкович, на якій він постійно зосереджує увагу керівників виконавчих органів міської ради. Крім того, важливе значення при активізації всіх робіт на пускових об’єктах має і ефективне використання бюджетних коштів.

Погода поки що сприяє будівельникам і дорожникам,  дає можливість не збавляти темпів робіт як на стратегічних, великих об’єктах, так і на локальних -  у дворах, на дахах багатоповерхівок.

- Важливий аспект – це якість виконання робіт, - наголосив Олександр Мосін. - Зараз дощів немає, а коли підуть, стане зрозуміло, якої якості ці ремонти. Тому, головне управління ЖКГ, профільні виконавчі органи, які мають незавершені, або вже здані об'єкти, особливо дахи - негайно перевірити якість виконаних робіт. І це - доручення міського голови!

Олександр Мосін також зауважив, що не всі підрядники працюють ефективно. Під час об’їзду міста вчора заступник міського голови залишився незадоволеним, відсутністю робітників на деяких об’єктах. Тож Олександр Мосін поставив чітке завдання провести відповідну роботу з підрядниками.

Не оминув Олександр Мосін і необхідність посилення боротьби із паліями листя на території обласного центру.

- Керівники районів, збирайте голів квартальних комітетів, громадські активи, а поліція і спецінспекція – активніше здійснюйте публічні рейди, - доручив посадовець. -  - Ми ж домовилися: листя з міста вивозимо організовано. “Екостайл” приймає його на полігон безкоштовно.

Одночасно, Олександр Мосін поставив завдання оновити розроблену ще у 90-і роки схему санітарної очистки міста: терміново провести нараду, відпрацювати території, затвердити дислокації збору опалого листя та забезпечити його оперативне вивезення.

Усі новини