Олександр Мосін: контроль за температурними режимами в закладах освіти Кропивницького має бути постійним

Понеділок, 10 січня 2022 13:34

Сьогодні, 10 січня, виконуючий обов’язки Кропивницького міського голови Олександр Мосін провів нараду із заступниками міського голови та керівниками виконавчих органів. Під час наради йшлося про актуальні питання життєдіяльності територіальної громади обласного центру.

Одним з головних завдань на сьогодні для керівників виконавчих органів міської ради залишається ретельна підготовка галузевих програм соціально – економічного розвитку Кропивницького. До наступного сесійного засідання вони мають бути якісно опрацьовані, погоджені на депутатських комісіях, а потім представлені на розгляд депутатському корпусу міської ради. Усі заходи в рамках виконання програм необхідно перевірити й адаптувати до умов 2022 року у відповідності до фінансових можливостей міського бюджету, наголосив Олександр Мосін.

Ще одним важливим завданням для управління освіти є здійснення належного моніторингу за температурним режимом у кожному садочку та школі, аби тримати це питання на постійному контролі.

- Потрібно уважно стежити за температурою в класних кімнатах в групах садочків. Температурний режим повинен відповідати нормам, щоб дітки перебували в комфортних умовах, - акцентував увагу учасників наради Олександр Мосін.  - Якщо десь виникають проблемні ситуації, управління освіти спільно з теплогенеруючими організаціями повинні реагувати якнайшвидше.

Олександр Мосін також підкреслив важливість системної та якісної роботи в зимових умовах усіх комунальних підприємств обласного центру.

Усі новини