Олександр Чельник: підтримка працівниками КП “Теплоенергетик” української армії – це наш внесок у Перемогу

Середа, 30 березня 2022 13:25

Підтримка кропивничанами української армії посилюється щодня. Поки Збройні Сили б’ють ворога на фронті, в тилу кожен наближує Перемогу на своєму місці. Працюємо, підтримуємо, допомагаємо! Так, працівники КП “Теплоенергетик” перерахували частину власного  заробітку українській армії.

- Працівники підприємства вирішили віддати свій одноденний заробіток, а це 367 тисяч гривень, на потреби наших військових. Таке рішення прийняли, не зважаючи на те, що більша частина колективу перейшла на скорочений робочий тиждень. Люди розуміють, що сьогодні наші військові забезпечують можливість їм працювати тут, тож їхня фінансова підтримка — це вдячність і вклад у нашу Перемогу, - розповів директор КП “Теплоенергетик” Олександр Чельник.

Керівник підприємства повідомив, що з настанням середньодобової температури +8 опалювальний сезон у Кропивницькому завершиться, але одразу розпочнеться підготовка до наступного опалювального сезону. Поки працюватимуть лише ті котельні, які подають тепло в усі медичні заклади міста.

Усі новини