Олександр Чельник: опалювальний сезон у Кропивницькому закінчився - готуємося до наступного

Понеділок, 4 квітня 2022 13:04

Опалювальний сезон у Кропивницькому завершився, всі котельні зупинені, крім тих, які опалюють стаціонарні медичні заклади міста, повідомив директор КП “Теплоенергетик” Олександр Чельник.

- Опалювальний сезон практично завершився, працюють лише ті котельні, які опалюють стаціонарні лікарні. Решта котелень, у тому числі і ТЕЦ, зупинені. Сьогодні на ТЕЦ проводимо консервацію технологічного обладнання. Фактично уже розпочалася підготовка до наступного опалювального сезону, - розповів Олександр Чельник.

За словами керівника підприємства, нині проводяться останні ремонтні роботи з ліквідації поривів на тепломережах, після їх усунення - проведуть гідровипробування і приступлять до ремонтів котлів на котельнях.

- Поки ще працює Південно-Західна котельня, яка обігріває обласну лікарню і перинатальний центр. Після її зупинки розпочнемо роботи з облаштування автономної котельні для цього медзакладу. Зараз готуємо проектно-кошторисну документацію на встановлення тут додаткових котлів. Плануємо, щоб у наступному опалювальному сезоні обласна лікарня була з автономним опаленням, - зазначив Олександр Чельник.

Кропивничанам, чиї оселі опалювалися у теплі дні, не варто хвилюватися про збільшену оплату за теплопостачання. Нарахування за цей період буде в межах нормативних значень, додаткова плата не нараховуватиметься, запевнив директор КП “Теплоенергетик”.

Усі новини