Олег Колюка: ефективна взаємодія міської влади і громади Кропивницького дозволить реалізувати амбітні проекти з розвитку міста

Вівторок, 2 березня 2021 14:55

У Кропивницькій міській раді триває звітна сесія керівників виконавчих органів за результатами виконання бюджетних програм у 2020 році.

Сьогодні, 02 березня, звіт перед громадою тримали начальники управління апарату міської ради, відділу з питань внутрішньої політики, відділу по роботі із засобами масової інформації та архівного відділу, підпорядковані секретарю міської ради Олегу Колюці.

- Програми, за якими сьогодні відбувається публічний звіт, надзвичайно важливі для громади міста, - відзначив у своєму слові Олег Колюка. – Вони мають на меті побудову чітких і ефективних комунікацій міської влади з громадськістю, отримання надійного зворотнього зв’язку.

Так, Програма сприяння розвитку громадянського суспільства у місті Кропивницькому на 2020-2022 роки “Діалог”, якою опікується відділ з питань внутрішньої політики, дозволила налагодити  взаємодію міської ради з інститутами громадянського суспільства,  надати необхідну підтримку їхнім ініціативам. Програма висвітлення діяльності міської ради Кропивницького та її виконавчого комітету, розроблена відділом по роботі із засобами масової інформації, забезпечує сприятливі умови для реалізації конституційного права мешканців міста на вільний доступ до інформації та  підвищує роль місцевих ЗМІ  у громадсько-політичному житті обласного центру. Програма забезпечення умов діяльності  депутатів міської ради сьомого скликання, виконавцем якої є управління апарату міської ради, направлена на забезпечення правового статусу депутатів міської ради, як представників інтересів територіальної громади міста, створення сприятливих умов для ефективного здійснення ними  своїх повноважень, активізації їх роботи з громадою, захисту інтересів  виборців.

- Архівний відділ, хоч і не має власної бюджетної програми, але з його діяльністю знайомі дуже велика кількість мешканців міста, особливо під час оформлення пенсійних справ, - звернув увагу секретар міської ради. - Тож оперативність і точність у роботі працівників архіву напряму впливає на  імідж  міської влади.

Олег Колюка відзначив високий ступінь ефективності реалізації заходів трьох бюджетних програм і висловив переконання, що і у 2021 році взаємодія міської влади і громадських інституцій, засобів масової інформації буде ефективною і дозволить реалізувати амбітні плани з розвитку міста Кропивницького.

Усі новини