Новорічна казка для кропивницьких дітлахів: в обласній філармонії урочисто відкрилася головна ялинка міста

П'ятниця, 28 грудня 2018 13:33

Сьогодні, 28 грудня, на кропивницьких дітлахів очікувало новорічне диво: в обласній філармонії для них  урочисто відкрили головну ялинку міста.

Понад 500 дітей пільгових категорій, серед яких і дітки з інвалідністю, і малюки із багатодітних та малозабезпечених родин,  зібралися біля зеленої красуні. У філармонії панувала святкова атмосфера: веселі танці навколо новорічної ялинки з велетенськими казковими ляльками, Дідом Морозом, Снігуронькою та привітною улюбленицею маленьких гостей -  пандою.

Хлопчики та дівчатка не приховували емоцій – рухалися в такт музиці, плескали в долоні та активно включались в різноманітні рухливі ігри і цікаві конкурси.

Теплі слова на адресу малечі та їхніх батьків пролунали цього дня від  міського голови Кропивницького Андрія Райковича.

 - Я радий вітати вас з Новорічними і Різдвяними святами на одній з найкращих ялинок не лише в місті, а й в області, - відзначив у своєму вітальному слові очільник міста. -  Я просив своїх помічників запросити сьогодні сюди слухняних, розумних, веселих діток. І вас надзвичайно багато! Я щиро зичу вам гарних казкових свят. Щоб Святий Миколай і Дід Мороз, і Снігуронька, щоб всі чарівники здійснили ваші мрії. Мої святкові вітання вашим батькам. Головне, щоб ви були здорові, щоб у нас був мир і спокій.

Після активних ігор на маленьких гостей та їх рідних чекала новорічна музична казка. А ще всі учасники свята отримали солодкі подарунки від міського голови.

Усі новини