Нові автобуси середньої місткості КП «Елетротранс» у Кропивницькому обслуговуватимуть пасажирів на маршрутах №№ 46, 111а та 130а

Четвер, 9 серпня 2018 17:02

Стали відомими маршрути, на яких працюватимуть нові автобуси середньої місткості, закуплені за кошти міського бюджету для КП «Електротранс». Відповідь на це питання дало підбиття підсумків конкурсу конкурсу з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування міста Кропивницького, що відбувся сьогодні, 09 серпня

- Конкурс проводився по десяти міським маршрутам, - відзначив голова конкурсної комісії, заступник міського голови Олександр Мосін. - На жаль, на чотирьох об’єктах конкурсу перевізники не виявили бажання працювати. Це маршрути № 102 (Генерала Жадова-Телецентр), № 126-А (вулиця генерала Кульчицького - Центральний ринок), № 7 (Салганні Піски-Лісопаркова) та № 45 (селище Гірниче-Лісопаркова).

Відповідно до результатів конкурсу, два автобуси середнього класу комунального підприємства "Електротранс" обслуговуватимуть маршрути № 46 (селище Гірниче - Новомиколаївка), три транспортних засоби працюватимуть на маршруті № 111-А (Стара Балашівка - Озерна Балка) і ще два перевозитимуть пасажирів від Катранівки до Лелеківки за маршрутом № 130-А.

З інших учасників конкурсу приватне підприємство «Олікс» вибороло право обслуговувати маршрути №15 (вулиця Космонавта Попова - Новомиколаївка), №27 (вулиця Пацаєва - вулиця Кропивницького), № 44 (селище Гірниче - вулиця Генерала Жадова - селище Гірниче). КТ «Автолегіон-Варванської Ю.В.» перемогло на маршрутах № 55 (Лісопаркова - проспект Інженерів) та 116-А (Никанорівка - Райцентр), а ПП «Паритет-Сервіс» працюватиме на маршрутах № 77 (вулиця Космонавта Попова - м'ясокомбінат «Ятрань»), № 104 (м'ясокомбінат «Ятрань» - Новоолексіївка), № 112 (вулиця Космонавта Попова - Новомиколаївка) та № 113 (101-й мікрорайон - вулиця Єгорова).

За інформацією начальника управління розвитку транспорту та зв’язку Олександра Вергуна, нові договори з переможцями конкурсу будуть укладені з перевізниками на 5 років. На маршрутах, де переможців не було виявлено, конкурсні процедури будуть організовані знову. Автобуси комунального підприємства «Електротранс» вийдуть на свої маршрут вже 15-18 серпня поточного року.

Усі новини