Новенський старостинський округ: на порядку денному питання комунальної та соціальної сфер

Середа, 16 березня 2022 15:52

Сьогодні, 16 березня, староста Новенського старостинського округу Любов Марченко провела нараду з головами квартальних комітетів та представником управляючої компанії ТОВ «ГУДЕКС» ВПС.

- Підприємства житлово-комунальної сфери працюють безперебійно. Комунальники за умов жорсткої економії ресурсів вчасно вивозять сміття, забезпечують електро-, тепло-, водо- та газопостачання, обслуговують багатоповерхові житлові будинки. Нині дані підприємства переживають надзвичайно гостру нестачу коштів, необхідних для забезпечення їх поточної діяльності, адже головне джерело фінансових надходжень платежі від населення, - зазначила Любов Марченко.

Вже виникла суттєва заборгованість мешканців багатоквартирних житлових будинків та приватного сектору за вивіз сміття. Голови квартальних комітетів та працівники ТОВ «ГУДЕКС» ВПС взяли на себе зобов’язання провести роз’яснювальну роботу з жителями мікрорайону Новий щодо по можливості своєчасної  оплати за спожиті послуги та погашення заборгованості.

Особливу увагу приділили людям похилого віку, які залишилися без піклувальників. Інформація про таких громадян має обов’язково повідомлятися в старостат з метою надання їм необхідної допомоги у вирішенні побутових питань.

Любов Марченко також доручила управляючій компанії перевірити дахи і під'їзди на наявність сторонніх предметів та забезпечувати чистоту і порядок  в підвальних приміщеннях, які використовуються як найпростіші укриття.

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13