На зустріч Дню міста: свято вулиці Микитенка відбулося у Кропивницькому

Понеділок, 11 вересня 2017 10:19

            У Кропивницькому тривають заходи з відзначення 263-ої річниці заснування міста.  9 вересня до святкування долучилися мешканці  Арнаутового. Тут містяни вже традиційно взяли участь у святі вулицi Iвана Микитенка.  

Урочистостi розпочалися з покладання квiтiв до меморiальної дошки письменника. Вшанувати пам’ять видатного земляка цього дня прийшли секретар мiської ради Андрій Табалов, депутат мiської ради Вадим Дрига, голова обласної спiлки письменникiв Василь Бондар, заступник голови Подiльської районної у місті Кропивницькому ради Артем Постолатiй та небайдужі шанувальники української літератури.

Перед учасниками урочистостей виступив 88-рiчний син Івана Микитенка – Олег. Він поділився спогадами про свого батька, його складний життєвий шлях та трагічні обставини загибелі.

Продовжилося свято вулиці великою концертно-розважальною програмою на подвір’ї та стадіоні місцевої ЗОШ №33. Місцеві господині напекли з такої нагоди різноманітних смаколиків і пригощали ними дітвору.

Артем Постолатiй привiтав мешканцiв мiкрорайону з прийдешнім Днем міста та вручив подяку вiд районної ради депутату Дмитру Шаповалову, грамоту обласної ради – головi квартального комiтету № 4 Ларисi Бардаковiй, подарунок вiд Подiльської районної ради – Людмилi Березi.

Мешканці мікрорайону, у свою чергу, висловили щиру подяку своєму депутату Вадиму Дризі, за підтримки якого у Арнаутовому і відбулося святкування.

 

Усі новини