На вулиці Тютюшкіна у Кропивницькому відновили роботи з капітального ремонту дороги

П'ятниця, 3 серпня 2018 19:14

Капремонт дорожнього покриття по вулиці Тютюшкіна у Кропивницькому розпочали на початку липня, але за тиждень припинили, через позицію кількох жителів вулиці.

Люди мотивували  власний протест тим, що не хочуть широкої дев’ятиметрової дороги. На зустріч з місцевими мешканцями  виїжджав заступник міського голови Олександр Мосін. З рулеткою в руках виміряв ширину проїжджої частини, аби довести, ніхто дев’яти метрову дорогу на Тютюшкіна не будуватиме. За проектом її ширина складає сім метрів.

Люди заспокоїлися і вже тиждень на Тютюшкіна активно працює дорожня техніка. Зараз грейдер розширяє дорожнє полотно до семи метрів, після цього будівельники встановлять бордюрний камінь, а вже потому кластимуть асфальтне покриття.

Головний інженер підрядної організації Андрій Зайченко розповів, що ремонтом дороги не обмежаться.

- Після того, як ми влаштуємо асфальто – бетонне покриття, перейдемо до облаштування заїздів у двори та тротуарів. Все це буде виконано якісною тротуарною плиткою, - відзначив Андрій Зайченко.

Житель вулиці Володимир Кацун ремонтам надзвичайно радіє. Чоловік все життя тут прожив, і мріяв, щоб дорогу заасфальтували.

- Я п’ятдесят років писав листи, виступав на телебаченні, на радіо, куди тільки не писав, щоб нам дорогу зробили! Я тільки за, і руками й ногами. Те, що тут тимчасово пилюка – нічого, перетерпимо. Головне, що для наших дітей буде гарно і на велосипедах кататись, і просто ходити, - наголосив Володимир Кацун.

 До кінця року роботи виконають, і здадуть дорогу в експлуатацію, запевнили підрядники.

Усі новини