На всіх зупинках громадського транспорту у Кропивницькому буде порядок

П'ятниця, 16 липня 2021 15:54

Сьогодні, 16 липня, під головуванням начальниці управління торгівлі та побутового обслуговування населення Алли Козлової відбулась нарада щодо санітарного та технічного стану об'єктів, що розташовані на зупинках громадського транспорту. Обговорення відбулось за участі начальника інспекції з благоустрою Олександра Брюховецького, представників управління містобудування та архітектури, управління земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища, ГУ ЖКГ, суб'єктів господарювання мережевої торгівлі. 

Під час наради Алла Козлова зазначила – жорстка вимога міського голови Андрія Райковича – аби всі зупинки громадського транспорту були в порядку. Тож закликала суб`єктів господарювання на продовженні роботи з наведення порядку на цих об’єктах, поліпшення їх санітарного і технічного стану.

Алла Козлова доповіла, спеціалісти управління торгівлі, починаючи з березня провели обстеження вже 57 об'єктів сфери обслуговування міста, розташованих на зупинках громадського транспорту. Досліджували, як суб'єкти господарювання дотримуються правил благоустрою та належного санітарного стану прилеглої території.

Спеціалісти нашого  управління постійно здійснюють контроль за ходом виконання робіт з приведення зупиночних комплексів, де розташовані об'єкти сфери торгівлі та послуг, у належний технічний та естетичний стан.  Всім, хто оперативно відреагував на наше прохання та провів відповідні роботи, щиро дякую. Тих, хто ще не приступав до виконання, закликаю активізуватись, - наголосила Алла Козлова .

Усі новини