На Великдень кропивничан просять приходити до храмів після завершення комендантської години

П'ятниця, 15 квітня 2022 18:57

Війна не дає  права відміняти комендантську годину навіть для відзначення Воскресіння Христового, тож служби у культових спорудах цього річ пройдуть без вірян. З проханням приходити до храмів після закінчення комендантської години – о 06.00, звернувся до кропивничан голова ОДА/ОВА Андрій Райкович.

- Світ на порозі великих релігійних свят, з якими завжди пов’язані найсвітліші надії. В Україні – війна. Жорстока і кривава. Російська орда спалює наші міста і села, вбиває дітей, забирає життя у тисяч мирних українців. Добрі люди у молитвах до Всевишнього на всіх мовах просять миру і захисту для України. Песах, Великодні свята в умовах воєнного часу – це наші реалії сьогодні, - відзначив Андрій Райкович. - Війна не дає нам права відміняти комендантську годину. Тож молитви у Синагозі, Костелі, Церквах цього року просимо провести без віруючих. Після завершення комендантської години, з 06.00 ранку, можна відвідувати культові споруди. Поставтесь, будь ласка, з розумінням до рішення обласної військової адміністрації. Подбайте про свою безпеку.

Віримо, що настане невдовзі той світлий день, коли славні Збройні Сили України визволять від ворога нашу рідну землю. І усі дзвони сповістять про Велику Перемогу України!

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13