На прийомі у міського голови

П'ятниця, 10 березня 2017 14:40

Сьогодні, 10 березня, міський голова Андрій Райкович провів прийом громадян з особистих питань.

На прийом до очільника міста звернулися 18 кропивничан, серед яких п’ятеро пенсіонерів, двоє робітників, безробітний та одна особа категорії “діти війни”.

Традиційно, мешканців міста найбільше хвилюють проблеми у сфері житлово-комунального господарства. Так, представник одного із найповажніших за віком мікрорайонів міста – житлового масиву вулиць Верхня Биківська та Пушкіна клопотав про відновлення зовнішнього освітлення, подальшие асфальтування вулиць. Деякі з них до цього часу без твердого покриття.

- Ми вклали надзвичайно великі кошти у благоустрій цього мікрорайону, - відзначив у розмові Андрій Райкович. – Тут здійснений якісний капітальний ремонт магістральних доріг і, звичайно, варто завершити комплекс робіт сучасним зовнішнім освітленням.

Для того, щоб дати оцінку обсягу робіт у цьому житловому масиві, міський голова призначив наступного тижня виїздне засідання управління ЖКГ із залученням керівників комунальних підприємств обласного центру та місцевого громадського активу.

Цього дня кропивничани також порушували перед міським головою важливі для них питання роботи громадського транспорту, встановлення меж земельної ділянки, приватизації та користування земельною ділянкою, діяльності закладів освіти міста.

Усі новини