На прийомі у міського голови Кропивницького

Четвер, 5 жовтня 2017 16:27

Сьогодні, 05 жовтня, міський голова Кропивницького Андрій Райкович провів прийом громадян з особистих питань.

Головними проблемними питаннями, з якими кропивничани звернулись до очільника міста, стосувались житлово – комунального господарства. Це і ремонт житлових будинків, дахів, це і якість надання житлово – комунальних послуг.

За допомогою до міського голови звернулись і люди, що отримали земельні ділянки по вулицях Повітрянофлотській та Родниковій. Вони прийшли дізнатися, коли на цих територіях з’явиться світло та будуть прогрейдеровані дороги. Ділянки тут під будівництво житла отримали переважно учасники антиретористичної операції. Фахівці

управління архітектури розповіли, що питання перебуває у стадії вирішення. Міська рада Кропивницького прийняла рішення розробити детальний план території в цьому районі. Були проведено торги, в результаті яких переможцем для виконання робіт стало ТОВ «Інститут Харківпроект». У квітні його представники взялись за розробку проекту цих територій. Він вже готовий, і буде винесений на розгляд сесії міської ради. І вже після цього, пояснили представники управління архітектури, у мікрорайоні почнуть облаштовувати дороги, встановлювати вуличне освітлення, проведуть воду та газ.

Загалом прийом міського голови тривав понад годину. Усі звернення громадян, що надійшли під час сьогоднішнього спілкування, взяті на контроль і направлені на виконання профільним заступникам та керівникам виконавчих органів міської ради.

Усі новини