На прийомі у міського голови

Понеділок, 23 жовтня 2017 13:41

Сьогодні, 23 жовтня, міський голова Кропивницького Андрій Райкович провів прийом громадян з особистих питань. Найбільше людей, що звернулося цього дня до очільника міста, турбували питання у сфері житлово – комунального господарства.

Зокрема мешканці міста просили зробити обстеження покрівлі багатоповерхівки, встановити зовнішнє освітлення на кількох вулицях та відремонтувати ліфти у житлових будинках.

А от жителька вулиці Чорновола прийшла з проблемою кількарічної давнини. В будинку, де вона проживає, кілька років тому відкрили кафе, яке, за переконаннями жінки, не тільки заважає усім мешканцям, а ще й є потенційно небезпечним для життя та здоров’я усіх мешканців багатоповерхівки.

- Перекриття в будинку дерев’яні і розміщувати тут будь – які заклади такого типу небезпечно, - наголосила заявниця.

Цю проблему, розповідає жінка, порушувала вже не один раз, і намагалася з’ясувати стосунки з власниками закладу і з власниками приміщення. Але порозуміння не вийшло, до жінки, за її словами, власниця приміщення навіть застосувала силу. У свою чергу, остання теж прийшла на прийом, і переконувала, що обвинувачення безпідставні. Тепер фахівці вирішуватимуть, чи мали право власники розміщувати заклад в цьому будинку, а обурена мешканка будинку збирається подавати до суду, аби довести свою правоту у суді. Загалом прийом міського голови сьогодні тривав майже дві години.

Усі новини