На прийомі у міського голови

Середа, 5 вересня 2018 16:01

Сьогодні. 05 вересня, міський голова Кропивницького Андрій Райкович провів традиційний прийом громадян з особистих питань.

Кропивничани звернулися до очільника міста з проханням вирішити низку важливих питань: жителі вулиці Львівської хочуть новий водогін, жителька вулиці Пермської очікує допомоги в боротьбі з незаконною забудовою, що організували її сусіди, жителі Масляниківки просили прогрейдерувати дорогу.

Цілою делегацією на прийом до Андрія Райковича прийшли реалізатори ринку Шахтарського. Вони просили міського голову посилити боротьбу зі стихійною торгівлею. Розповіли, що самі торгують із прилавків, сплачують необхідні податки. Проте стихійники, що окуповують прилеглу до ринку територію, перебивають усі продажі.

Андрій Райкович доручив управлінню торгівлі розібратися з цим питанням: тих, хто продає стихійно перевести на територію ринку, поруч з ринком торгівлю заборонити. Загалом на сьогоднішній прийом прийшло 16 кропивничан. За результатами їх звернень Андрій Райкович дав низку доручень відповідальним керівникам виконавчих органів міської ради. Усі порушені питання взяті на контроль.

Усі новини