На контролі виплата заробітної плати працівникам підприємств Кропивницького

Понеділок, 27 листопада 2023 14:03

Засідання міської робочої групи з питань дотримання законодавства про працю під головуванням заступника голови робочої групи - начальника відділу праці департаменту з питань економічного розвитку Миколи Рибака відбулося у Кропивницькій міській раді.

У засіданні робочої групи  взяли також  керівники підприємств, установ та організацій Кропивницького.

- На засіданні заслухали представників шістьох підприємств міста Кропивницького, які здійснили нарахування заробітної плати найманим працівникам у IІ кварталі 2023 року у розмірі нижче законодавчо встановленої мінімальної заробітної плати. У зв’язку з воєнним станом в країні певна кількість працівників переведена на неповний робочий день, багато працівників йдуть у відпустки за власний рахунок, - зазначив Микола Рибак.

За результатами наради вирішили взяти до відома інформацію, надану керівниками та представниками підприємств, щодо причин виплати заробітної плати у розмірі менше мінімальної.

Учасники засідання обговорили також питання співпраці з надання інформації головним управлінням державної податкової служби у Кіровоградській області та з головним управлінням пенсійного фонду у Кіровоградській області.

Усі новини

Чисте місто — в чистий четвер
Середа, 1 травня 2024 17:01