На канікулах у Кропивницькому - до музею Осмьоркіна!

Понеділок, 4 червня 2018 08:39

Ось і настало літечко – улюблена пора для школярів, адже не потрібно вчити уроки, виконувати домашні завдання… Канікули! Нарешті можна відпочити, а ще краще це зробити пізнавально, цікаво і красиво!

Саме таке рішення прийняли учні 2-го класу НВО «ЗНЗ І-ІІІ ступенів №31 з гімназійними класами», завітавши до художньо-меморіального музею О.О.Осмьоркіна 1 червня -  в Міжнародний день захисту дітей. Малюки уважно слухали екскурсію провідного наукового співробітника заслуженого художника України Андрія Надєждіна в меморіальному залі про життя і творчість видатного художника і педагога Олександра Осмьоркіна, із задоволенням відповідали на питання, демонструючи свої мистецтвознавчі знання в жанрах живопису у залах, де експонується персональна виставка митця з міста Олександрії Степана Ніколенка. Але найбільше захоплення викликала у юних відвідувачів щойно відкрита виставка дитячої творчості, яка презентує доробки переможців і учасників щорічного художнього конкурсу «Молодіжна палітра» імені Леоніда Бондаря.

Позитивні враження, здобуті знання з образотворчого мистецтва, естетична насолода і весела фотосесія біля красивої будівлі – ось результат походу до музею.

Тож, любі школярі та їх вчителі, користуйтесь нагодою і поспішайте на канікулах до художньо-меморіального музею О.О.Осмьоркіна, де можна не лише оглянути оригінальні картини і таким чином доторкнутися до історії, а й поспілкуватися з науковцями, дізнавшись чимало цікавого про образотворчість.

 

Чернова Віта, директор

художньо-меморіального

музею О.О.Осмьоркіна 

 

Усі новини