На «День першокласника» школярі з багатодітних родин і діти загиблих учасників АТО отримали від міської влади ранці зі шкільним приладдям

Середа, 29 серпня 2018 18:20

Сьогодні, 29 серпня, на площі перед міською радою Кропивницького з нагоди Дня знань для першачків з багатодітних родин, із сімей загиблих, військовополонених та зниклих безвісти учасників антитерористичної операції управління молоді та спорту організувало святкову програму “День першокласника”.

Свято розпочалось із розважальної програми для дітей, яку підготували і провели аніматори з “Центру розвитку людини та сім’ї “Сонячний зайчик”. Після веселих ігор і розваг до першокласників із привітаннями та найтеплішими побажаннями звернулися міський голова Андрій Райкович та секретар міської ради Андрій Табалов.

- Бажаю, щоб школа для вас стала другою сім’єю, щоб ви там знайшли справжніх друзів, щоб у школі вам було цікаво і комфортно здобувати знання, які допоможуть вам у майбутньому стати справді видатними людьми, патріотами свого міста і країни, - відзначив у вітальній промові Андрій Райкович. - Вітаю вас зі світлим святом - Днем знань, бажаю і діткам, і їхнім батькам міцного здоров’я, мирного неба і нехай збуваються усі ваші найзаповітніші мрії.

Андрій Табалов долучився до привітань міського голови і побажав усім присутнім гарного настрою, щоб діти радували батьків своїми успіхами, а ті, у свою чергу, пишалися досягненнями своїх синочків та донечок.

Після привітань міський голова разом із секретарем міської ради вручили 46-ти «первачкам» новенькі портфелі та шкільне приладдя. А ще 14 багатодітних сімей, дітки в яких продовжать навчання у позашкільних гуртках та секціях, і які прагнуть бути спортивними, ерудованими та кмітливими, отримали все необхідне для занять від міської влади.  

Ще один першовересневий сюрприз чекав на вихованця дитячого будинку сімейного типу Діордіц - Андрійка Коваленка із селища Нового, де дружна родина живе нещодавно. Під час входин міський голова Андрій Райкович пообіцяв Андрійку за відмінне навчання на перше вересня подарувати новенький планшет, і сьогодні він його отримав.

На завершення свята для усіх учасників свята Софійка Михайленко виконала пісню “Здраствуй, школо, рідна школа!”, після чого всі дітки отримали солодкі подарунки — смачне морозиво.

Усі новини