Муніципальний патруль проти стихійної торгівлі у Кропивницькому

Вівторок, 30 жовтня 2018 19:20

Сьогодні, 30 жовтня, муніципальний патруль Кропивницького у складі спеціалістів управління торгівлі та побутового обслуговування населення департаменту з питань економічного розвитку, торгівлі та інвестицій, спеціалізованої інспекції та працівника поліції провів рейдове відстеження місць несанкціонованої торгівлі по вулиці Преображенській біля ринку “Центральний”.

В результаті проведення рейду спеціаліст спецінспекції складено три протоколи за статтею 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення Правил благоустрою міста), а представник поліції - один протокол за статтею 160 Кодексу України про адміністративні правопорушення (торгівля з рук у невстановлених місцях).

На час проведення рейду несанкціонована торгівля молочною продукцією, овочами та битою птицею, яку здійснювали 65 торгівців, була ліквідована.

З громадянами, які здійснювали торгівлю у невстановлених місцях, проведена роз’яснювальна робота щодо недопущення «стихійної» торгівлі продуктами харчування на тротуарах, газонах та біля житлових будинків.

Усі новини