Мрія багатодітної родини з Кропивницького про власну квартиру втілюється у життя

Вівторок, 23 лютого 2021 19:52

Сьогодні, 23 лютого, члени виконавчого комітету Кропивницької міської ради затвердили порядок придбання квартири для багатодітної родини, у якій торік народилася четвірня. Він визначає умови та механізм придбання жилого приміщення.

Нагадаємо, що під час засідання сесії міської ради депутати виділили мільйон гривень на придбання житла. Квартира чотирикімнатна, 75 квадратних метрів. Родина Анастасії та Владислава Валіхновських вже оглянула помешкання. Квартира і мікрорайон їм сподобались. Що стосується 500 тисяч гривень, які міська рада перерахувала на облаштування квартири, що її мав отримати батько родини від Державної служби України з надзвичайних ситуацій, то частину цих коштів повернули, а частину використають для ремонту нового житла.

- Ми вирішили не чекати, поки добудують багатоповерхівку ДСНС, адже житло родині потрібне вже сьогодні, - акцентував Андрій Райкович. - Місто придбає родині помешкання, а управління ДСНС зробить там ремонт, і сім’я заживе в хороших умовах, де буде достатньо місця і для батьків і для їх донечок.

Усі новини