Молодь Кропивницького вчиться захищати Україну

Понеділок, 16 вересня 2019 11:09

Молодь Кропивницького спробувала свої сили у «Рейді – антитерорі» - військово-прикладних відкритих тренінгах з тактики та ведення бою на відкритому просторі: у лісі, лісостепу, степу та у приміщеннях і напрацьовувала навички виходу із кризових ситуацій. Організатором навчання виступили управління молоді та спорту міської ради та ЦОТП "Цитадель".

- Вишкіл, спрямований на навчання та виховання молоді за програмою військово-спортивного національно-патріотичного виховання, проводиться вже п’ятий рік поспіль, - відзначив педагог – організатор ДЮК «Промінь» Олег Ковальчук. - Цьогоріч у тренінгу взяли участь понад 125 учасників з міста та області.

Під час занять молодь вчилася роботі зі зброєю, основам стрілецької, парашутної. Кінологічної, альпін-штурмової, медичної підготовки, знайомилася з основами вибухо – технічної справи, мала можливість переглянути виставку  екіпіровки та озброєння.

В результаті учасники навчань відпрацювали основні елементи бою, методи надання медичної допомоги та рятування, а фінальним етапом вишколу став практичний штурм позицій противника.

Усі новини