Молодь Кропивницького вчилася захищати свою територію

Вівторок, 11 червня 2019 10:05

Одноденна військово - патріотична таборівка для молоді відбулася у Кропивницькому. Вишкіл спрямований на навчання та виховання учасників табору за програмою військово-прикладних видів спорту.

Управління молоді та спорту міської ради Кропивницького, ЦОТП "Цитадель" та Спортивний Корпус Кропивницького провели відкритий тренінг з військово — спортивних дисциплін. До програми занять увійшли штурм та оборона будівлі, розвідувально-диверсійні та охоронні заходи на пересіченій місцевості, бій з обмеженням світла.

- Це цікавий та активний відпочинок для дорослих та молоді, що включає інтерактивний тренінг, багаття, дружні бесіди та ігри. Шістдесят учасників проекту вчилися відпрацьовувати захист елементів території, та важливих об’єктів, розташовуваній на ній, проводили оперативні дії на території, підконтрольній ворогу, в ігровій формі відпрацьовували розвідувально-диверсійні та оборонні заходи, - зазначив голова громадської організації ЦОТП “Цитадель” Олег Ковальчук. - Мета ж проекту полягає у формуванні навичок та знань з військово-тактичної підготовки.

Усі новини