«Моє місто - у серці і слові»: до Дня міста шанувальників поезії запрошують прочитати акровірші про Кропивницький

Субота, 10 вересня 2022 17:14

У Кропивницькому створена велика серія акровіршів про місто.  Вона з’явилася на світ стараннями і талантом керівника сектору національно-патріотичного виховання міської станції юних техніків, поета Павла Чорного.

За ініціативи управління освіти міської ради до 268-ї річниці заснування оголошується челендж «Моє місто - у серці і слові».

До участі у челенджі запрошуються усі педагогічні колективи і адміністрації шкіл обласного центру. Щоб стати його учасником,  необхідно обрати акровірш, що найбільше сподобався і припав до душі,  та відзняти за певними правилами відеоролик з його читанням.

Нададуть акровірші і пояснять аспекти зйомки відеоролика працівники станції юних техніків: заступник директора  Марина Курбан та автор поезій Павло Чорний.

А вже від 20 вересня готові відеосюжети необхідно розмістити на сторінках закладів освіти у соціальних мережах, або на сайтах шкіл з хештегом #moye_misto. Усі відеоролики будуть транслюватися на міських каналах у День міста Кропивницького!

Давайте разом привітаємо Кропивницький з його Днем народження!

Довідково: акровірш — твір комбінаторної поезії, вірш, у якому перші літери кожного рядка, читанні згори вниз, утворюють слово або речення, найчастіше — ім'я того, кому присвячується акровірш.

 

Контактні телефони:

(0522) 33-65-83 – Станція юних техніків.

066-283-64-92 – Павло Чорний

Усі новини