«Мій тато – переможець!»: у Кропивницькому відзначили День батька

Понеділок, 20 червня 2022 16:50

Спортивними змаганнями, розвагами, іграми і солодощами у Кропивницькому відзначили День батька.

У парку культури та відпочинку «Ковалівський» відбулася спортивна програма «Мій тато – переможець!». 11 учасників разом з дітьми змагалися у змаганнях фрізбі, дартсу, «Хрестики – нолики», «Смішні пінгвіни», змагання на влучність та в Олімпійській вікторині. До заходу долучилися представники управління патрульної поліції з локаціями «Дорожня грамота», «Випробуй у безпеці».

Переможців у кожному виді змагань нагородив начальник управління молоді та спорту Вячеслав Гурський. У загальному заліку перемогу здобув Володимир Орлик.

- Батько в українській сім’ї – це перш за все захисник. Любов тата забезпечує приклад батьківської поведінки дітей в майбутньому, формування життєвої позиції та позиції в суспільстві. Тож, звичайно, приємно, що на спортивному святі батьки своїм прикладом показали свою витримку, жагу до перемоги, кмітливість та приклад у вихованні дітей, - зазначив Вячеслав Гурський.

На завершення спортивного свята всі діти учасників та глядачів заходу отримали морозиво від ПОГ АПВТ "Laska" і подарунки від НОК України.

Яскраве свято «Козацькому роду нема переводу», присвячене Дню батька, відбулося і в парку «Козачий острів». Його організували ГС ВВЦО «Бойове Братерство України» за сприяння Кропивницької міської ради, рятувальників, підприємств міста та громадських організацій.

Діти охоче брали участь у спортивних турнірах, розвагах, конкурсах. Особливу цікавість у малечі викликала виставка рятувальної техніки та спорядження. Всі учасники свята отримали подарунки і солодощі.

Усі новини