Місяць Незламності!

Четвер, 24 березня 2022 10:46

24 березня – рівно місяць Україна стримує російського окупанта і перемагає ворога. Місяць боротьби. Місяць спротиву. Місяць незламності.

Плани Кремля про бліцкриг зазнали поразки, ворог розраховував захопити Україну через кілька днів, а натомість вже 29-й день зазнає в Україні лише величезних втрат.

Окупанти розпочали терор мирного населення, вони завдають ракетних ударів по житлових будинках і лікарнях, беруть в блокаду міста та розстрілюють гуманітарні коридори.

Але українці тримають стрій! І ми будемо до останнього стояти за свою країну, землю та власну ідентичність. Військові, добровольці, ветерани, волонтери, рятувальники, лікарі, журналісти, комунальники, мирні українці, які зупиняють ворожу силу голіруч – усі ми продемонстрували  світу незламну стійкість, мужність, національне єднання у боротьбі за свою Волю та Гідність.

І увесь світ стоїть сьогодні  разом з нами! Безпрецедентна підтримка України громадянами різних країн свідчить про те, що ми боремося на стороні  добра.

Нас усіх змінив цей місяць: сьогодні кожен із нас – Маріуполь, Чернігів, Херсон, Буча, Ірпінь, Мелітополь, Київ… Нам нестерпно болить, але ми наполегливо йдемо до перемоги. 

Кропивницький сьогодні – надійний тил для фронтових зон України. Кропивничани потужно допомагають своїм Збройним Силам, відправляють таку необхідну  гуманітарну допомогу в регіони, які перебувають в зоні бойових дій, приймають у себе людей, змушених покинути рідну домівку, щоб врятувати дітей. І одночасно ми готуємося до захисту рідного міста.

Після перемоги на нас чекає багато роботи, але ми будемо жити у вільній, демократичній європейській країні. 

Тримаємо оборону, віримо у своїх Захисників, ми – разом! 

Слава Україні! Слава Героям!

Заступник Кропивницького міського голови Олександр Мосін
Секретар Кропивницької міської ради Олег Колюка

 

Усі новини