Місячник чистоти у Кропивницькому дав старт сезонним роботам із благоустрою території міста

Вівторок, 5 квітня 2022 13:51

Місячник  чистоти дав старт очікуваним сезонним роботам із благоустрою та озеленення території Кропивницького. Працівники комунальних підприємств приводять до належного санітарного стану дороги, прибудинкові території і зелені зони обласного центру.

У понеділок, 04 квітня, спеціалісти КП «УНІВЕРСАЛ 2005»  продовжили роботи з прибирання вуличної мережі: техніка підприємства вичищала дорожнє полотно по вулиці Євгена Тельнова та по проспекту Університетському. Одночасно здійснювалося  прибирання куп сміття та залишків посипкового матеріалу на заїзних кишенях по вулицях Євгена Маланюка і  Короленка. 

На постійні основі виконуються також  роботи з прибирання випадкового сміття біля зупинок громадського транспорту та побічного на території центральної частини міста, очищення урн від побутових відходів.

У свою чергу, фахівці  КП «Благоустрій» розпочаті підготовчі роботи  - перекопування квітників, збір гілля,  для висадження квітів  на меморіальному  комплексі «Фортечні  вали» та виконали формувальне обрізування дерев за адресами:  вулиці Велика Перспективна, 6/5, Волкова,  28, корп. 2,  Космонавта Попова,   9, корп. 2, буд. 26, корп. 3.

Усі новини