Місто – волонтер: Кропивницькій громаді оголошена подяка за сумлінну працю на Перемогу в умовах воєнного стану

Середа, 18 січня 2023 16:57

Місто-волонтер і місто — гуманітарний хаб, так про Кропивницький говорять самі його жителі і представники влади найвищих рівнів. Роль і завдання для обласного центру були чітко визначені від перших днів війни — приймати, підтримувати і допомагати десяткам тисяч українців, які рятувалися із найгарячіших точок від ракетних обстрілів та вторгнення російських окупантів. Наразі в місті проживають понад 20 тисяч внутрішньо переміщених сімей — ми раді кожному і сподіваємося, що усі, хто обрав для себе Кропивницький другою домівкою, відчувають цю щиру підтримку кропивничан.

Уся ця робота — величезний вклад кожного кропивничанина у нашу загальну і спільну Перемогу. Це, власне, й було оцінено обласною військовою адміністрацією: начальник ОВА Андрій Райкович  з нагоди 84-ої річниці утворення Кіровоградської області оголосив усій громаді міста  заслужену  Подяку за самовіддану реалізацію на своїй території державної політики в умовах воєнного стану, сумлінну працю, активну громадянську позицію, патріотизм, постійну підтримку військовослужбовців і внутрішньо переміщених осіб, надання волонтерської допомоги жителям деокупованих територій.

- Волонтерство в місті не припиняється ні на день — не злічити той об'єм гуманітарної допомоги, зібраної кропивничанами і відправленої в сусідні області та прифронтові регіони країни, які потерпають сьогодні найбільше від російської навали, - відзначив роль Кропивницької громади заступник міського голови Олександр Мосін. - Жодного дня не припиняється допомога Збройним Силам України — у місті з 2014 року активно працюють волонтерські центри, зорієнтовані на допомогу саме військовослужбовцям. Разом – ми сила і Україна обов’язково переможе!

Усі новини

Чисте місто — в чистий четвер
Середа, 1 травня 2024 17:01