Міський парламент дітей у Кропивницькому відзначив своє 15-річчя

П'ятниця, 17 лютого 2017 15:48

Сьогодні, 17 лютого, у міській раді Кропивницького відбулася друга сесія міського парламенту дітей. Цього року учнівський представницький орган відзначає 15-річчя своєї діяльності.

У святковому засіданні взяли участь секретар міської ради Андрій Табалов, начальник управління освіти Лариса Костенко, депутат міської ради Анна Ніжникова, представники громадських і молодіжних організацій, депутати МПД поперднього скликання.

Андрій Табалов привітав юних колег із початком роботи міського парламенту дітей у поточному, 2017 році, побажав їм активності і запевнив, що вони можуть завжди розраховувати на підтримку депутатів міської ради в реалізації цікавих і важливих для дітей і молоді проектів.

Під час роботи сесії голова МПД Катерина Карпуніна прозвітувала про діяльність дитячого парламенту у міжсесійний період. Юні депутати також опрацювали і рекомендували до підписання проект двосторонньої угоди між міським паламентом дітей і міською радою Кропивницького. Парламентарі доручили Катерині Карпуніній і секретарю МПД Іллі Кріпаку підписати підготовлений меморандум, а його текст оприлюднити на блозі міського парламенту дітей.

Цього дня Лариса Костенко виконала також приємну місію – відзначила подяками кращі осередки дитячого самоврядування, які були найактивнішими учасниками соціального проекту для дітей з особливими потребами “Доторкнемося дитячої душі – нехай промінчики заграють в ній”.

Усі новини