Міський голова вимагає від комунальних служб порядку на вулицях Кропивницького

Понеділок, 16 липня 2018 11:38

Сьогодні, 16 липня, міський голова Кропивницького Андрій Райкович розпочав щотижневу апаратну нараду з доручень щодо наведення ладу в обласному центрі.

- Я кожної апаратної наради акцентую вашу увагу на дотриманні порядку на вулицях, в громадських місцях, на дорогах міста. Пройшов сильний дощ, і в багатьох місцях і на об'єктах злива наробила чимало біди, - зауважив Андрій Райкович. - Наші комунальні служби включилисьу прибирання головних магістралей, але я прошу звернути увагу і на околиці.

Міський голова звернув увагу комунальників на глибокі вибоїни по провулку Середній та вулиці Байкальській та на провали після дощу у районі Полтавської, Кропивницького і навколо центру, які необхідно засипати найближчим часом.

Андрій Райкович також звернувся до профільного заступника Олександра Грабенка та управління архітектури з вимогою оперативно реагувати і вказувати власникам білбордів на стан рекламних щитів після негоди.

- На вулицях кілька днів лежать цілі полотна постерів, які теж впали під час дощу. Тиждень валяються біля аеропорту, - підкреслив міський голова. - Я просив би завжди після такої негоди оперативно реагувати і вказувати власникам. Бо маємо рекламні агентства, які тримають по сотні і більше бордів, а прибирати все лахміття і тримати площини в порядку нікому.

Очількик міста ще раз наголосив на тому, що після дощів знову пішла в ріст трава, амброзія та бур’яни.

- Шановна спецінспекція, я не побачив особливого прориву чи змін після мого зауваження минулого понеділка, - зазначив Андрій Райкович. - Нагадую іще раз — працюйте з приватним сектором, вказуйте нашим комунальним службам, власникам і орендарям об'єктів на необхідність систематично тримати території в порядку.

Усі новини