Міський голова Кропивницького Андрій Райкович вручив першокласникам багатодітних родин їх перші шкільні портфелі

Середа, 26 серпня 2020 14:00

Сьогодні, 26 серпня, на площі перед міською радою Кропивницького було надзвичайно гамірно від дзвінких дитячих голосів. Першокласників,  які виховуються в багатодітних родинах та дітей, чиї батьки віддали свої життя за свободу  і незалежність своєї країни, збирали до школи.

Міська влада підготували дітям подарунки: шкільні рюкзак, наповнені необхідним для першачків приладдям. Першим нових школяриків з початком цікавого і наповненого знаннями і подіями періоду навчання привітав міський голова Андрій Райкович.

- Літо завершується. Всі разом йдемо до школи! Вперше - у перший клас. Я знаю, що ви будете розумними, творчими, веселими школярами. На вас вже чекають гарні вчителі. Скоро у вас буде багато нових друзів. Головне, що я хочу вам побажати - старанно вчитися, слухати вчителів і радувати своїх батьків гарними оцінками, - побажав дітям Андрій Райкович. – А ще не забувайте  часто і добре мити руки, щоб бути здоровими. Ми вам бажаємо щасливого шкільного життя. А наші подарунки стоять на сходах. Нових яскравих портфелів вистачить для всіх, приносьте додому в них тільки хороші оцінки.

Міська влада, запевнив очільник міста, зробить усе від неї залежне, щоб діти отримали якісні знання, а процес навчання проходив для них у комфортних та безпечних умовах.

Усі новини