Міський голова Кропивницького Андрій Райкович розставив пріоритети у завданнях міської влади на 2019 рік

Середа, 23 січня 2019 13:09

Основні завдання поточного року для виконавчих органів міської ради Кропивницького стали головною темою робочої наради  міського голова Андрія Райковича провів оперативну нараду з керівниками ключових управлінь і відділів міської ради.

Зокрема, міський голова поставив чітке завдання вчасно розпочати всі будівельні і ремонтні роботи на об’єктах комунальної власності. Перш за все, це стосується реконструкції шляхопроводу по вулиці Ельворті та завершення будівництва багатоповерхівки по вулиці Жадова.

В колі завдань управління охорони здоров’я стоїть реалізація проекту перетворення  МСЧ 19 у повноцінну міську лікарню. Продовжуватиметься у Кропивницькому і програма відновлення шкільних спортивних залів.

Андрій Райкович наказав також  взяти під особливий контроль перехідні з 2018-го року об’єкти дорожнього будівництва: вулиці Тютюшкіна, Братиславську та Короленка. Разом з тим міський голова наголосив, що підготовка до тендерів має бути якісною та відповідальною, аби вони проводились з першого разу, і будівництво об’єктів починалося вчасно.

Щодо поточної ситуації, – Андрій Райкович доручив комунальному блоку відповідально поставитись до розчистки міста від снігу.

- Особлива увага сьогодні має бути приділена під’їзних шляхів і прилеглих територій лікарень, шкіл, садочків, – наголосив очільник міста. – Ми повинні забезпечити нормальний під’їзд до соціальних закладів, щоб і люди могли нормально туди дістатись, і підвіз продуктів був забезпечений стовідсотковий, особливо, щоб «швидкі допомоги» ніде не затримувалися. Люди чекають від нас ефективної роботи.

Усі новини