Міський голова Кропивницького Андрій Райкович подякував організаторам святкових заходів до Дня міста

Понеділок, 20 вересня 2021 12:18

Минулий передсвятковий тиждень до Дня міста у Кропивницькому був насичений знаковими подіями, що стали підсумком великої спільної праці усієї громади обласного центру.

Це відзначив міський голова Андрій Райкович під час апаратної наради сьогодні, 20 вересня. Очільник міста акцентував увагу на  презентації нової книги, виданої коштом міста, відкритті спортивних майданчиків та залів, надсучасного МРЦ, нових неонатальних відділень у пологовому будинку, передачі місту карет швидкої допомоги. Важливим також є завершення ремонту вулиці Вокзальної та придбання десяти нових автобусів та створення нового тролейбусного маршруту.

- Це велика праця, велика організаційна робота міської ради, виконавчих органів, оргкомітету. На жаль, суботньому святу завадила несприятлива погода. Нічого! Ми обов'язково іще не один раз покличемо містян на святкування  - приводів буде у нас чимало, - наголосив Андрій Райкович. - Молодці, що зуміли кілька локацій перенести на п'ятницю, а в суботу урочистості у театрі були змістовними і видовищними: Всеукраїнський фестиваль “Ятранське коло” гідно  підтвердив, що Кропивницький  був і залишається центром української хореографії, танцювальною столицею України, містом справді творчих, талановитих людей. І тому усім велика і щира подяка. Ну а концерту вечірньому концерту ніщо не завадило. Думаю, він сподобався людям. Дякую усій команді за організацію свята!

Усі новини