Міський голова Андрій Райкович перевірив хід виконання відновлювальних робіт на будинку по вулиці Космонавта Попова

П'ятниця, 4 лютого 2022 10:33

Сьогодні, 04 лютого, міський голова Кропивницького Андрій Райкович проінспектував хід відновлювальних робіт  у багатоповерхівці  по Попова, 24, яка була пошкоджена внаслідок вибуху.

- Роботи на об’єкті тривають постійно, мешканці будинку отримують необхідну допомогу, задіяна велика кількість спеціалістів – експертів, будівельників,  працівників комунальної і соціальної сфери, - відзначив за результатами перевірки очільник міста. - Електроенергія постачається стабільно до трьох під’їздів. Люди звечора почали повертатися до квартир, перевіряють своє майно. Сьогодні розпочалася перевірка димвентканалів будинку. Це важливе завдання і головна умова можливості відновлення у квартирах газопостачання. В оселях, що не постраждали від вибуху, плівку на вікнах вже міняють на скло. Надважливу місію виконують будівельники. Сьогодні закуповуємо метал і вони почнуть монтувати  підпірні системи в підвалі – це посилить стійкість будівельних конструкцій. А далі настане черга  укріплення перекриття між першим і другим поверхами.

Тимчасово відселені до готелю «Турист» отримують триразове харчування, при цьому  двічі – з гарячими стравами. Продукти надають торгівельні підприємства: учора це була мережа АТБ,  сьогодні -  «Ятрань».

 

Усі новини