Міський голова Андрій Райкович дотримав свого слова: п’ять сучасних тролейбусів з автономним ходом прибули до Кропивницького у 2018 році

Неділя, 30 грудня 2018 16:01

Перші п’ять тролейбусів з автономним ходом  вже у Кропивницькому. Вони перебувають на базі КП «Електротранс» і проходять необхідну технічну підготовку до роботи на маршруті. Про це повідомив в.о. заступника міського голови Олександр Вергун.

- Ми виконали доручення міського голови Кропивницького Андрія Райковича і сучасний електротранспорт закуплений і доставлений  на комунальне підприємство «Електротранс»  у поточному 2018 році, - наголосив Олександр Вергун. – Вже 02 січня до Кропивницького прибудуть спеціалісти, які займуться процедурами реєстрації транспортних засобів, їх страхування. А 08 січня фахівці з електрообладнання проведуть налаштування акумуляторів тролейбусів під технічні характеристики електричного струму у контактній мережі нашого міста. Після цього транспорт буде готовий виїхати на лінію.

За словами Олександра Вергуна, нові  тpолейбуси мають запас автономного ходу до 30 кілометрів і це дозволить розв’язати низку проблем транспортного сполучення мікрорайонів обласного центру, які були виявлені при аналізі звернень мешканців міста щодо поліпшення якості пасажирських перевезень  у Кропивницькому.

Планується, що новий тpанспоpт куpсуватиме від вулиці Муpманської до Лісопаркової через 101-мікpоpайон, вулиці Яновського, Садову, Шевченка, Велику Пеpспективну, з виїздом до  аеpопоpту та по вулиці Короленка до провулку Лісового. І в звоpотньому напpямку за тим же маршрутом. Якщо технічні характеристики дозволять, маршрут може бути продовжений до Лелеківки

Усі новини