Міські творчі колективи Кропивницького розшукують талановитих виконавців

Вівторок, 18 січня 2022 16:29

У Кропивницькому оголосили конкурс на заміщення низки вакантних посад артистів міського професійного духового оркестру та муніципального жіночого хору “Сріблясті голоси”.

Комунальний заклад «Кропивницький культурно-дозвіллєвий центр» (25006, м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, буд. 41), відповідно до Порядку формування на конкурсній основі кадрового складу художнього та артистичного персоналу державних та комунальних закладів культури, затвердженого наказом Міністерства культури України від 01.07.2016 року № 497 (текст Порядку розміщено на офіційному вебсайті Верховної Ради України та Міністерства культури України), оголошує конкурс на заміщення вакантних посад:

 

  • артиста міського професійного духового оркестру вищої категорії (інструмент-віолончель) – (2,0 штатних одиниць).

Кваліфікаційні вимоги:

Вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, бакалавр) та підвищення кваліфікації; для магістра – без вимог до стажу роботи, для бакалавра – стаж роботи за професією артиста духового оркестру II категорії не менше 2 років, бакалавра – не менше 3 років.

Висока виконавська майстерність і музична культура; досконале володіння навичками читання оркестрових партій з листа. Кваліфіковане, відповідно до вказівок і вимог диригента виконання оркестрових партій свого інструмента як на стаціонарі, так і під час гастролей та виїздів.

Особисті якості: відповідальний, творчий, дисциплінований.

 

  • артиста міського професійного духового оркестру вищої категорії (інструмент кларнет) (1,0 штатна одиниця).

Кваліфікаційні вимоги:

Вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, бакалавр) та підвищення кваліфікації; стаж роботи за професією артиста духового оркестру I категорії не менше 3 років.

Висока виконавська майстерність і музична культура; досконале володіння навичками читання оркестрових партій з листа. Кваліфіковане, відповідно до вказівок і вимог диригента виконання оркестрових партій свого інструмента як на стаціонарі, так і під час гастролей та виїздів.

Особисті якості: відповідальний, творчий, дисциплінований.

 

  • артиста-вокаліста міського професійного духового оркестру вищої категорії (1,0 штатна одиниця)

Кваліфікаційні вимоги:

Вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, бакалавр, молодший спеціаліст). Стаж роботи за професією артиста-вокаліста (соліста) I категорії не менше 1 року. Володіння виразними голосовими, музичними і сценічними здібностями. Висока виконавська майстерність, яскрава творча індивідуальність, широке визнання глядачів. Виконання провідних партій та ролей в репертуарі оркестру, сольних концертних програмах у двох відділеннях. Участь у збірних концертних програмах, музичних та літературно-музичних композиціях, оперних виставах у концертному виконанні, інших формах концертної діяльності.

Особисті якості: відповідальний, творчий, дисциплінований.

 

  • артиста Муніципального молодіжного жіночого хору «Сріблясті голоси» другої категорії (2,0 штатних одиниць)

Кваліфікаційні вимоги:

Вік до 35 – ти років, розвинені вокальні здібності, висока виконавська майстерність і музична культура, володіння навичками читання хорових партій з листа. Виконання хорової партії свого голосу, а також сольних партій як на стаціонарі, так і під час гастролей та виїздів. Постійна праця над підвищенням своєї кваліфікації.

Неповна, базова вища, або вища освіта відповідного напряму підготовки (молодший бакалавр, бакалавр) без вимог до стажу роботи.

Особисті якості: відповідальний, творчий, дисциплінований.

 

Конкурсна програма для артистів хору:

виконання уривку вокального твору в академічній манері, на вибір учасника, який демонструє повний діапазон голосу,

читка з листа (з репертуару хору, запропонованого конкурсною комісією).

 

Перелік документів, які необхідні для участі в конкурсі:

  1. заява про участь у конкурсі написана власноруч в довільній формі;
  2. особовий листок з обліку кадрів з вклеєною фотокарткою;
  3. копія документа, що посвідчує особу;
  4. копію трудової книжки (за наявності);
  5. копія документа про освіту за відповідною спеціальністю;
  6. творче резюме, портфоліо.

 

Працівники, які знаходяться в трудових відносинах з комунальним закладом «Кропивницький культурно-дозвіллєвий центр» та беруть участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії тільки заяву про участь в конкурсі.

Претенденти на участь в конкурсі мають право подавати іншу додаткову інформацію.

Претендент має право відкликати свою заяву та документи до кінцевого строку їх прийняття, повідомивши про це письмово Голову комісії.

 

Конкурс проводиться в один день в два етапи:

  • - перший етап - розгляд документів, поданих претендентами: 8 лютого 2022 о 13.30 год. за адресою: 25006, м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, буд. 41
  • - другий етап - ознайомлення з професійними даними учасників конкурсу (прослуховування): 8 лютого 2022 о 14.30 год за адресою: 25006, м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, буд. 41

 

Початок реєстрації – о 13.15 год.

Відповідальність за достовірність поданих документів несе претендент.

 

Оформлені неналежним чином документи до розгляду не приймаються. Для довідок: тел.: (0522) 35 83 66 (управління культури і туризму Кропивницької міської ради), електронна адреса: kultura@krmr.gov.ua

КЗ «Кропивницький культурно-дозвіллєвий центр» переможців конкурсу і претендентів на участь в конкурсі на час проведення конкурсу, житлом не забезпечує. Витрати на проїзд та проживання – за рахунок претендентів на участь в конкурсі.

Усі новини