Міська влада тримає на контролі стан захворюваності учнів і температурний режим в закладах освіти

Понеділок, 12 лютого 2018 13:41

У Кропивницькому триматимуть на постійному контролі стан захворюваності на грип та ГРВІ в школах та дитячих садочках. Відповідне доручення спеціалістам управління освіти сьогодні надав міський голова Кропивницького Андрій Райкович.

 Поки що епідеміологічна ситуація в обласному центрі спокійна – рівень захворювань не перевищує допустимих порогів, проте у зв’язку з погодними умовами, саме в такий час традиційно розпочинаються пікове збільшення кількості  масових вірусних простудних хвороб.

- Я прошу управління освіти і управління охорони здоров'я жорстоко контролювати кожен заклад, де є діти, – наголосив Андрій Райкович. - І звертаюся до тепловиків, особливо до ЦНТІ “УНГА”. Не дай Боже, я іще раз почую, що ви не даєте у школи і дитсадки, які обслуговуєте, той рівень тиску газу, який забезпечує комфортне тепло. Це буде та остання крапля, яке переповнить наше терпіння.

Начальник управління освіти Лариса Костенко отримала завдання щодня інформувати про реальну картину стосунків з теплопостачальними організаціями від кожного закладу. А ще уважно дослідити, як організоване харчування школярів.

 - Нехай керівники не покривають кухарів, бо мені розкажуть батьки: і як опалюють, і чи дійсно годують так смачно і різноманітно, як показують на презентації. Невже не зрозуміло, що зараз брехня, вибачте на слові, довго не живе: є кому і як сказати правду.

Усі новини