Міська влада Кропивницького жорстко контролюватиме усі об’єкти будівництва в обласному центрі

Понеділок, 10 липня 2017 13:49

Минулого тижня міський голова Андрій Райкович проінспектував хід будівельних робіт багатоповерхівки на вулиці Жадова. Будівельники практично перемістили всі роботи на 4-й поверх і вже доволі ясно вимальовується внутрішнє будівельне наповнення і зовнішній вигляд будинку.

- Це будуть справжні комфортабельні квартири поліпшеного планування, – наголосив Андрій Райкович. - Тому за цим будівництвом ведеться особливо жорсткий контроль. Також прошу саме зараз, на етапі фінішу, контролювати будівельні роботи, що ведуться в інсультному та гемодіалізному центрах! Зверніть увагу на благоустрій внутрішньої території - там солідний обсяг роботи і його необхідно встигнути виконати до відкриття центру.

Профільний заступник міського голови Наталія Дзюба та начальник управління охорони здоров’я Оксана Макарук отримали завдання, щоденно контролювати хід робіт та детально продумати, як облаштувати ці лікувальні центри сучасною апаратурою та залучити кваліфікованих спеціалістів.

- Особливу увагу слід звернути на гемодіалізне відділення, персонал якого має бути навчений, принципово підібраний і добре підготовлений до роботи саме з такою категорією хворих. – звернув увагу підлеглих Андрій Райкович. 

Усі новини