Міська влада Кропивницького здійснить інвентаризацію всього майна, орендованого ДП «Кіровоградтепло» ТОВ «ЦНТІ УНГА»

Понеділок, 26 березня 2018 10:59

Позачергова сесія міської ради Кропивницького стала однією з найважливіших подій минулого тижня, вагомою крапкою у протистоянні ВАТ «Кіровоградгаз» з громадою міста. Це відзначив міський голова Андрій Райкович під час апаратної наради сьогодні, 26 березня.

- Під час сесійного засідання депутати і громадськість дали оцінку діям керівництва “Кіровоградгазу” щодо їх дій з відключення від газопостачання котелень теплогенеруючих підприємств у період опалювального сезону, - наголосив очільник міста. -  Результатом стало відключення від тепла частини обласного центру. На жаль, керівники ВАТ «Кіровоградгаз» не виявили бажання прийти до міської ради, щоб поспілкуватися і це викликає певні запитання.

Андрій Райкович повідомив, що депутатський корпус тоді прийняв низку рішень, одним із найголовніших серед яких  організація серйозної роботи з орендним підприємством. Вже 29 березня на плановому сесійному засіданні депутати хочуть почути звіт ДП «Кіровоградтепло» ТОВ  “ЦНТІ УНГА” про їхню господарську діяльність.

- Одночасно, управління комунальної власності, наша контрольна служба, головне управління ЖКГ повинні провести повну інвентаризацію цього підприємства, професійно проаналізувати реальний стан справ за всіма напрямками діяльності, визначити стан об’єктів орендованого цілісного майнового комплексу: усіх споруд і обладнання. Щоб потім ми мали чітке розуміння, як рухатись далі, - акцентував увагу міський голова. - Застерігаю, що ця робота не повинна розтягнутися на місяці і роки. Нам необхідно визначитись в найближчий час, як організовувати наступний опалювальний сезон.  Навіть за умови всіх вже зроблених міською радою кроків щодо розробки стратегії розвитку системи теплозабезпечення міста, на нас чекає дуже складна і відповідальна робота.

У свою чергу, секретар міської ради Андрій Табалов підкреслив, що депутатський корпус Кропивницького продемонстрував узгоджену позицію під час проведення позачергової «газової» сесії.

- Хочу висловити подяку всім депутатам міської ради, які майже у повному складі прийшли на засідання і взяли участь в обговорення надзвичайно важливої і болючої для громади проблеми, - сказав Андрій Табалов. – І маю сподівання, що у ВАТ «Кіровоградгаз» цю позицію міської ради і громади міста почули.

Усі новини